Cholesterol verlagen?

Dit natuurlijke middel gaat je helpen

Het is vast even schrikken als je van je huisarts te horen krijgt dat je een te hoog cholesterol hebt. Doorgaans houdt dat namelijk in dat je je levensstijl behoorlijk aan moet gaan passen met gezondere voeding, meer beweging en minder alcohol om te voorkomen dat je hart- en vaatziekten gaat ontwikkelen. Gelukkig bestaat er ook een natuurlijk middel dat je gaat helpen om je cholesterol te verlagen: het dagelijkse olijfshotje van Olivious.

Bestel nu
EEAB3203-3D56-4FD9-8147-4478B4794C77.JPG__PID:35266fd4-cd28-4414-a2a8-f9effa3e96a1

GEZONDE VETTEN

Verlaag je cholesterol met goede vetten

Het leven is een feestje dat je vooral moet vieren. Maar als je dat te veel viert, kan het misschien wel een korter feestje worden. Of een feestje met gebreken. De ongezonde verleidingen in de vorm van een goede fles wijn, een uitgebreide borrelplank, een sappige biefstuk of een Cubaanse sigaar slaan ons dagelijks om de oren en je moet erg stevig in je schoenen staan om daar allemaal weerstand tegen te bieden.

Dat is natuurlijk ook lang niet altijd nodig, maar als je veel ongezond eet, een aanleg voor een te hoog cholesterolgehalte of een erfelijk hoog cholesterol hebt, dan is het wel uitkijken geblazen. Je kunt dan heel makkelijk op een punt belanden dat het nodig is om je cholesterol te verlagen.

Je kunt dat verlagen van je cholesterol dan heel drastisch aanpakken door voortaan alle voeding met verzadigde vetten links te laten liggen en alcohol volledig uit te bannen. Maar ja, dat is niet heel feestelijk. En het is vaak ook niet nodig om je levensstijl zo ingrijpend om te gooien. Er zijn namelijk ook hele goede vetten die je helpen om je cholesterol te verlagen.

VERLAAG JOUW CHOLESTEROL

Gebruik extra vergine olijfolie om je cholesterol te verlagen

Wanneer je het dagelijkse olijfshotje van Olivious gebruikt, kan dat helpen bij het verlagen van het zogenaamde LDL-cholesterol, ook wel bekend als het ‘slechte’ cholesterol. De enkelvoudige onverzadigde vetten die in de hoogwaardige extra vergine olijfolie zitten, hebben een gunstig effect op het cholesterolgehalte in je bloed. Ze verhogen het ‘goede’ HDL-cholesterol en verlagen het LDL-cholesterolgehalte. Daarmee neemt het risico op hart- en vaatziekten af.

Bovendien bevat extra vergine olijfolie van nature ook antioxidanten. Die helpen bij het voorkomen van schade aan de cellen en dat komt de gezondheid van je hart ten goede. Daar komt nog bij dat studies hebben aangetoond dat olijfolie ontstekingsremmende eigenschappen heeft, dat is weer gunstig voor het verminderen van ontstekingen die bijdragen aan hartziekten.

Wanneer je jouw cholesterolgehalte wilt verlagen is het dus belangrijk om op je voeding te letten, wat meer te bewegen en het wat rustiger aan te doen met alcoholische drankjes. Als je daarbij ook nog dagelijks Olivious op nuchtere maag drinkt, houdt jij je cholesterol goed in toom en zijn meer drastische maatregelen waarschijnlijk niet nodig.

olivious-8.jpg__PID:6c8bebd7-206a-45f2-9854-e9650e70cca2

100% NATUURLIJK

Olivious is meer dan een natuurlijk middel voor een gezond cholesterolgehalte

Een dagelijks olijfshotje van Olivious is meer dan alleen een ondersteuning bij het verlagen van je cholesterol. Dit natuurlijke middel op basis van extra vergine olijfolie heeft nog veel meer gezondheidsvoordelen:

Wist je dat je ook een abonnement voor de maandelijkse bezorging van Olivious af kunt sluiten? Hiermee heb je altijd voldoende in huis om dagelijks jouw gezonde cholesterolgehalte en algehele welzijn met hoogwaardige extra vergine olijfolie te ondersteunen.

BLUE ZONE

Haal de gezondheid uit de Blauwe Zone van Sardinië in huis

Op het Italiaanse eiland Sardinië leven mensen langer en gezonder en dat komt onder andere door het gebruik van de hoogwaardige extra vergine olijfolie die daar wordt gemaakt. Olivious gebruikt de extra vergine olijfolie van Nera di Gonnos olijven uit Gonnosfanadiga op Sardinië als hoofdbestanddeel van het gepatenteerde recept van Olivious en bezorgt daarmee de gezondheid van dit mediterraanse eiland bij je thuis.

Olivious bestaat naast extra vergine olijfolie ook uit water, lecithine uit zonnebloempitten, biologische agave siroop en een natuurlijk aroma. Hiermee drink je dus dagelijks een volledig natuurlijk middel dat je helpt om niet alleen je cholesterol te verlagen, maar ook je algehele gezondheid te bevorderen. Op die manier duurt jouw feestje een stuk langer en wordt het nog gezellig ook.

Bestel nu
olivious-2.jpg__PID:2945a693-575c-40d8-94cc-8d5c6201ad36