Constipatie verhelpen? 

Dit natuurlijke middel gaat je helpen

Niets is zo vervelend als constipatie. Je hebt dan vaak last van buikpijn of buikkrampen omdat je met een verstoorde (en pijnlijke) stoelgang te maken hebt. Nu zijn er allerlei laxeermiddelen en ingewikkelde vitaminepreparaten die je daar - vaak tijdelijk – tegen kunt gebruiken, maar je kunt ook een volledig natuurlijk middel nemen om je constipatie te verhelpen: het dagelijkse olijfshotje van Olivious. Dit gepatenteerde recept op basis van extra vergine olijfolie brengt niet alleen je stoelgang op orde, het heeft nog veel meer voordelen voor je gezondheid.

OORZAKEN

Wanneer spreek je van constipatie?

Iedereen heeft weleens met een verstopping te maken, daar is niets bijzonders aan. Maar als je minder dan drie keer per week met moeite een grote boodschap weet te produceren en ook regelmatig last van buikpijn of buikkrampen hebt, dan is er sprake van constipatie. In veel gevallen wordt dit veroorzaakt door:

  • Te weinig drinken;
  • Te weinig vezels eten;
  • Te weinig beweging;
  • Aanleg of een darmziekte;
  • Zwangerschap;
  • Slecht functionerende spieren in je bekken;
  • Het slikken van bepaalde medicatie.

Vaak kun je constipatie verhelpen door dagelijks minimaal anderhalve liter water te drinken en meer vezels te eten. Maar als je iedere dag consequent extra vergine olijfolie gebruikt, kan dat ook een groot verschil maken. En die extra vergine olijfolie is nu net het hoofdbestanddeel van Olivious.

05F31A50-ABF0-444D-94D5-9E41663F764E.JPG__PID:0fd53571-3f85-40c5-acc1-4a280a7898a6

Verhelp je constipatie met extra vergine olijfolie

Het is algemeen bekend dat extra vergine olijfolie ontzettend goed voor je is. Zo voorkomt het dat je huid door Uv-straling veroudert en verlicht het een opgeblazen gevoel. Maar het verbetert ook de spijsvertering en je darmgezondheid én het ondersteunt bij het afvallen.

Die gezondheidsvoordelen van deze specifieke olijfolie komen door de omega vetzuren, antioxidanten en vitamines die het bevat. Die bevorderen je algehele welzijn, maar ze zijn ook heel geschikt om je constipatie te verhelpen. Met het dagelijkse olijfshotje van Olivious maak je dus snel een einde aan je moeilijke stoelgang.

Wist je dat je ook een abonnement voor de maandelijkse bezorging van Olivious af kunt sluiten? Hiermee heb je altijd voldoende in huis om constipatie te verhelpen en te voorkomen.

olivious-herkomst-olijven-1-scaled.jpg__PID:d7206a05-f298-44e9-a50e-70cca2d0cf39

EXTRA VERGINE OLIJFOLIE

Anderhalve eetlepel extra vergine olijfolie per dag om je constipatie te verhelpen

Op het Italiaanse eiland Sardinië, waar de extra vergine olijfolie van Olivious vandaan komt, weten ze allang dat deze hoogwaardige olijfolie heel goed voor je is. Daarom leven ze daar ook langer en gezonder. Nu zijn er ook in Nederland mensen aan het ontdekken dat extra vergine olijfolie heel veel voordelen voor je gezondheid heeft. Veel van hen drinken dagelijks 20 gram om hen te helpen bij het afvallen, om hun cholesterol te verlagen of om hun constipatie te verhelpen.

Het drinken van zuivere, hoogwaardige extra vergine olijfolie van maximaal een jaar oud valt alleen niet mee. Het smaakt namelijk erg bitter. Om die reden heeft Olivious een gepatenteerd recept samengesteld van extra vergine olijfolie, water, lecithine uit zonnebloempitten, biologische agave siroop en een natuurlijk aroma. Op die manier wordt het verhelpen van je constipatie een stuk makkelijker.

Wanneer gebruik je Olivious?

Het beste moment om Olivious te gebruiken is op een nuchtere maag, dus nog voor het ontbijt. Zo stuur je al die goede voedingsstoffen aan het begin van de dag naar je darmen en kun je bij regelmatig gebruik veel minder last van constipatie hebben.

Olivious geeft door de gezonde vetten ook snel een verzadigd gevoel. Veel mensen vinden het daarom prettig om ons olijfshotje halverwege de ochtend of middag te nemen zodat ze minder de neiging hebben om te snacken. Het is geen probleem om Olivious pas ’s avonds te gebruiken, na het avondeten. De extra vergine olijfolie bevordert namelijk de spijsvertering en dat kan het verhelpen van je constipatie ook prima ondersteunen.

Bestel nu