Deze gezonde snack helpt je bij het afvallen

Als je graag wilt afvallen dan weet je heel goed dat je de meeste tussendoortjes links moet laten liggen. Ze verstoren het afvalproces omdat ze te calorierijk, te veel suikers of verzadigde vetten bevatten, en dat geldt net zo goed voor die verantwoorde mueslirepen in de schappen van de supermarkten. Gelukkig is er ook een gezonde snack die je bij het afvallen helpt: het dagelijkse olijfshotje van Olivious.

Bestel nu

Gezond afvallen met extra vergine olijfolie

Het is algemeen bekend dat extra vergine olijfolie ontzettend goed voor je is en ook nog eens veel gezondheidsvoordelen heeft. Maar ja, het is niet bepaald lekker om iedere dag een grote lepel olijfolie weg te werken omdat het een bittere smaak heeft. Sterker nog: je krijgt een vervelende kriebel in je keel als je zuivere, hoogwaardige extra vergine olijfolie van maximaal een jaar oud puur inneemt. Daarom heeft Olivious een gepatenteerde samenstelling ontwikkeld van extra vergine olijfolie, water, lecithine uit zonnebloempitten, biologische agave siroop en een natuurlijk aroma. Hiermee heb je een supergezonde snack vol goede vetten en energie die je helpen bij het afvallen.

Dit onderzoek laat zien dat vrouwen met een teveel aan lichaamsvet door de inname 1,5 eetlepel extra vergine olijfolie bij het ontbijt niet alleen een aanzienlijk groter gewichtsverlies hadden, maar ook een verlaging van de bloeddruk ervaarden ten opzichte van vrouwen die op hetzelfde moment van de dag een gelijke hoeveelheid sojaolie innamen.

Met een dagelijkse inname van het olijfshotje van Olivious krijg je 20 gram extra vergine olijfolie binnen en daarmee weet je zeker dat je (naast je eventuele dieet en bewuste levensstijl) met een gezonde snack aan het afvallen bent.

ONZE SNACK

Olivious is meer dan een gezonde snack die het afvallen bevordert

Een dagelijks olijfshotje van Olivious is meer dan alleen een ondersteuning bij het afvallen. Deze gezonde snack heeft nog veel meer gezondheidsvoordelen:

  • Het werkt ontstekingsremmend;
  • Het verlicht een opgeblazen gevoel;
  • Het verbetert je darmgezondheid;
  • Het voorkomt vroegtijdige huidveroudering door Uv-straling;
  • Het vermindert het risico op hart- en vaatziekten;
  • Het verbetert de spijsvertering.

Wist je dat je ook een abonnement voor de maandelijkse bezorging van Olivious af kunt sluiten? Hiermee heb je altijd voldoende in huis om dagelijks jouw afvalproces en algehele welzijn met hoogwaardige extra vergine olijfolie te ondersteunen.

olivious-herkomst-olijven-1-scaled.jpg__PID:d7206a05-f298-44e9-a50e-70cca2d0cf39
65ACC57C-A9AD-4644-AF52-CF5E4F5EE28E.jpeg__PID:ea153e1e-506f-4f8a-9ab4-820776e21128

ALLES IN 1 FLESJE

Zo gezond kan een tussendoortje in een flesje zijn

Misschien heb je al weleens van de zogenaamde ‘blauwe zones’ gehoord. Dit zijn een aantal gebieden waar mensen door hun specifieke levensstijl langer en gezonder leven. Het Italiaanse eiland Sardinië hoort bij die blauwe zone en dat is ook het gebied waar Olivious de extra vergine olijfolie voor de olijfshotjes vandaan haalt. Een van de redenen waarom de mensen op Sardinië langer en gezonder leven is omdat de hoogwaardige extra vergine olijfolie in hun dagelijkse voedingspatroon zit.

Door de extra vergine olijfolie van Nera di Gonnos olijven uit Gonnosfanadiga op Sardinië als hoofdbestanddeel van Olivious te gebruiken, bieden we dus alle gezondheidsvoordelen van Sardinië als tussendoortje in een flesje. Door dit dagelijks als snack te gebruiken ondersteun je niet alleen je afvalproces, je neemt ook alle bestanddelen in om een gezonde levensstijl te bevorderen.

Ideale momenten om met Olivious gezond af te vallen

Het beste moment om Olivious als gezonde snack te gebruiken is voor iedereen anders en kan ook per dag variëren. Dit zijn een paar voorbeelden van gelegenheden waarbij ons olijfshotje je bij het afvallen kan helpen:

  • Neem het ’s ochtends bij het ontbijt om je dag vol energie te beginnen.
  • Neem het op een moment dat je trek hebt, bijvoorbeeld halverwege de ochtend of rond vier uur ‘s middags. Door de gezonde vetten van Olivious krijg je een verzadigd gevoel waardoor je geen neiging meer hebt om iets zoets te nemen.
  • Neem het ’s avonds na het avondeten om te voorkomen dat je de hele avond aan iets als koekjes of nootjes denkt.

Ben je benieuwd naar de effecten van deze gezonde snack die je bij het afvallen helpt?

Bestel nu