Last van een opgeblazen buik? Oma weet raad

Heb je na het eten vaak last van een opgeblazen buik? Dat kan behoorlijk vervelend zijn, vooral als die opgeblazen buik met boeren, winderigheid en buikpijn gepaard gaat. Gelukkig hoef je niet ver te zoeken om dit op te lossen. Soms liggen de beste remedies namelijk recht onder onze neus en in dit geval kan het zelfs regelrecht uit de keuken van oma komen. Het geheim van een rustige, platte buik kan simpelweg gevonden worden in extra vergine olijfolie. En Olivious heeft dit met een gepatenteerde samenstelling in een olijfshotje verwerkt zodat je op een makkelijke en smakelijke manier met die opgeblazen buik af kunt rekenen.

Bestel nu

WAAROM

De oorzaak van een opgeblazen buik

Een opgeblazen buik wordt vaak veroorzaakt door een opeenhoping van gas in je spijsverteringsstelsel. Dit kan gebeuren als je zwaar hebt getafeld, maar het eten van zetmeel houdende groenten zoals bonen, ui, prei en erwten kunnen ook de boosdoener zijn. Daarnaast zijn stress of een onderliggende darmaandoening veelvoorkomende veroorzakers. Denk daarbij aan het prikkelbare darm syndroom of constipatie.

Extra vergine olijfolie staat bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen. Dit betekent dat deze hoogwaardige olijfolie kan helpen bij het verminderen van ontstekingen in de darmen die voor die opgeblazen buik, de buikkrampen en de winderigheid zorgen. Door de omega vetzuren, antioxidanten en vitamines in extra vergine olijfolie wordt je spijsvertering bevorderd. Voedsel wordt hierdoor efficiënter afgebroken en geabsorbeerd. Dit kan helpen om de gasvorming te verminderen en voorkomt een opgeblazen buik.

olivious-herkomst-olijven-1-scaled.jpg__PID:d7206a05-f298-44e9-a50e-70cca2d0cf39
olivious-7.jpg__PID:2a6c8beb-d720-4a05-b298-54e9650e70cc

OMA WEET RAAD

Een gezonde oplossing voor je opgeblazen buik, recht uit oma’s keukenkastje

Meestal hebt je extra vergine olijfolie gewoon in huis omdat je dit soms bij het koken of voor de dressing van een salade gebruikt. Maar als je dagelijks 20 gram zuivere, hoogwaardige extra vergine olijfolie van maximaal een jaar oud drinkt, is dit een perfecte remedie tegen een opgeblazen buik. Maar ja, het is niet bepaald lekker om iedere dag pure olijfolie weg te werken omdat het een bittere smaak heeft. Sterker nog: je krijgt een vervelende kriebel in je keel als je extra vergine olijfolie van topkwaliteit puur inneemt.

Daarom heeft Olivious een gepatenteerde samenstelling ontwikkeld van extra vergine olijfolie, water, lecithine uit zonnebloempitten, biologische agave siroop en een natuurlijk aroma. Hiermee heb je een supergezonde remedie tegen een opgeblazen buik.

Wist je dat je ook een abonnement voor de maandelijkse bezorging van Olivious af kunt sluiten? Door dagelijks een olijfshotje in te nemen zul je veel minder last hebben van een opgeblazen en profiteer je ook nog eens van alle bijkomende gezondheidsvoordelen.

Olivious is meer dan een natuurlijk middel voor een betere spijsvertering

Een dagelijks olijfshotje van Olivious is meer dan alleen een middel om een opgeblazen buik te voorkomen. Deze natuurlijke samenstelling op basis van extra vergine olijfolie heeft nog veel meer gezondheidsvoordelen:

  • Het verbetert je darmgezondheid;
  • Het helpt je om je cholesterolgehalte te verlagen;
  • Het ondersteunt bij het verlagen van een hoge bloeddruk;
  • Het voorkomt vroegtijdige huidveroudering door Uv-straling;
  • Het helpt je bij het afvallen [link naar landingspagina over afvallen.

ALLES IN 1 FLESJE

De oplossing voor je opgeblazen buik zit in een flesje

Een opgeblazen buik kan behoorlijk vervelend zijn, maar gelukkig hoef je niet te lijden in stilte. Olivious haalt de puurste extra vergine olijfolie van het Italiaanse eiland Sardinië. Dit eiland behoort tot de zogenaamde ‘blauwe zone’, een gebied waar mensen langer en gezonder leven, onder andere door het gebruik van hoogwaardige olijfolie. Olivious gebruikt de extra vergine olijfolie van Sardinië als hoofdbestanddeel en brengt dat met smaakvolle, natuurlijke ingrediënten samen in een handzaam flesje.

Met de kracht van extra vergine olijfolie, een eeuwenoud huismiddeltje dat van generatie op generatie wordt doorgegeven, kun je op een natuurlijke manier verlichting vinden. Oma wist het al lang, en nu jij ook!

Ben je benieuwd hoe Olivious jouw opgeblazen buik snel kan verhelpen en voorkomen?

Bestel nu
5BF5B116-671E-4F60-B033-59097D0B1D72.jpeg__PID:0776e211-28e3-4a69-8d89-ab1fc72d69ff